Uncharted Legacy of Thieves Collection


2. What type of game is included in the Uncharted: Legacy of Thieves Collection?

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uncharted: Legacy of Thieves Collection je počítačová hra od spoločnosti Naughty Dog, ktorá je založená na sérii her Uncharted. Tento titul je kompiláciou troch hier z tejto série: Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake’s Deception. Hra je dostupná pre PC, Xbox One a PlayStation 4.

Hrateľnosť

Uncharted: Legacy of Thieves Collection je akčno-dobrodružná hra, ktorá vám umožňuje prežiť napínavé dobrodružstvo až po koniec. Hra vás prevedie cez množstvo nebezpečných situácií, ktoré vyžadujú rôzne taktické prístupy. Musíte sa vyrovnať s hordou nepriateľov a bojovať ako profesionálny zabijak.

Hra obsahuje veľa nápaditých prvkov, ktoré hru robia ešte zábavnejšou. Napríklad, môžete skákať z miesta na miesto, aby ste sa vyhli nepriateľom, alebo môžete skákať z výšky, aby ste sa dostali do bezpečia. Môžete tiež použiť rôzne zbrane a vybavenie, aby ste dosiahli svoje ciele.

Grafika

Grafika hry Uncharted: Legacy of Thieves Collection je veľmi dobrá. Je to kombinácia 3D a 2D grafiky, ktorá ponúka jedinečný herný zážitok. Hra obsahuje nádherné scenérie, ktoré vyzerajú veľmi reálne. Farby sú jasné a textúry sú veľmi detailné.

Hudba a zvukové efekty sú tiež veľmi dobré. Hudba je povzbudzujúca a zvukové efekty sú veľmi výrazné. To vám dáva pocit, že ste súčasťou príbehu.

Minimálne požiadavky na hardvér

Parametre Minimálne požiadavky
Operačný systém Windows 7/ 8/ 8.1/ 10
Procesor Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz alebo AMD FX-4150 @ 4.20GHz
Grafická karta Nvidia GeForce GTX 660 alebo AMD Radeon HD 7870
Pamäť 4 GB RAM
Miesto na disku 25 GB

Zhrnutie

Uncharted: Legacy of Thieves Collection je skvelá počítačová hra, ktorá vám umožní prežiť dobrodružstvo plné napätia a bojov. Grafika hry je veľmi dobrá a hudba a zvukové efekty sú tiež veľmi dobré. Takže ak ste fanúšikom série Uncharted, mali by ste si túto hru vyskúšať.