Dead Island GOTY


What technical improvements have been made to the GOTY edition?

Recenzia hry Dead Island GOTY

Úvod

Dead Island GOTY je remastrovaná verzia hry Dead Island, ktorá bola pôvodne vydaná v roku 2011. Táto hra je založená na postapokalyptickom ostrove, kde sa hráči snažia prežiť v svete plnom zombíkov. Hra bola vyvinutá spoločnosťou Techland a publikovaná spoločnosťou Deep Silver. Hráči sa môžu tešiť na nové grafické vylepšenia a nové DLC, ktoré boli pridané do hry.

Príbeh

Príbeh hry Dead Island GOTY sa odohráva na ostrove Banoi, kde sa vypukla nebezpečná epidémia. Hráči sa ujímajú jedného z piatich hrateľných postáv a snažia sa prežiť v tomto nebezpečnom svete. Hlavným cieľom je prežiť a nájsť spôsob, ako uniknúť z ostrova.

Hra má tiež niekoľko vedľajších misií, ktoré hráči môžu splniť, aby si zlepšili svoje schopnosti a získali lepšie zbrane. Misie zahŕňajú napríklad hľadanie zásob, zničenie zombíkov alebo zachraňovanie preživších.

Hrateľnosť

Hrateľnosť hry Dead Island GOTY je založená na kombinácii bojových umení a zbraní. Hráči môžu používať rôzne zbrane, ako sú sekery, nože, baseballové pálky alebo strelné zbrane. Hráči majú tiež schopnosti, ktoré môžu naučiť a vylepšiť, aby sa stali silnejšími a lepšie pripravení na zombíkov.

Jedným z hlavných prvkov hrateľnosti je systém crafting, ktorý hráči môžu používať na vytváranie nových zbraní a pomôcok. Hráči môžu zbierať rôzne predmety, ako sú elektronika, lepidlo alebo kovové súčiastky, a použiť ich na vytváranie nových zbraní.

Hra tiež umožňuje hráčom hrať spolu v kooperatívnom režime, kde sa môže pripojiť až štyroch hráčov. Spoločné hranie prináša nový prvkov do hrateľnosti a môže byť zábavné pre hráčov, ktorí sa radi stretávajú s ostatnými hráčmi a spolupracujú s nimi.

Grafika a zvuk

Dead Island GOTY prináša nové grafické vylepšenia vrátane vylepšených textúr, osvetlenia a efektov. Hra vyzerá oveľa lepšie ako pôvodná verzia z roku 2011.

Zvuková stránka hry tiež nie je zanedbaná. Zvukové efekty sú realistické a atmosféra v hre je vynikajúca. Hudba je tiež dobre navrhnutá a prispieva k celkovej atmosfére hry.

Zhrnutie

Dead Island GOTY je vynikajúca hra pre fanúšikov zombíkov a postapokalyptických hier. Hra prináša nové grafické vylepšenia a nové DLC, ktoré sú určené na zvýšenie hrateľnosti a zážitku z hry. Hra má zaujímavý príbeh a množstvo vedľajších misií, ktoré pridávajú hodnotu hrateľnosti.

Minimálne požiadavky na hardvér

Hardvér Požiadavky
Operačný systém Windows 7 64-bit
Procesor Intel Core i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-6300 @3.5 GHz
Pamäť RAM 4 GB RAM
Grafická karta Nvidia GeForce GTX 560 Ti / AMD Radeon HD 6870 (1 GB VRAM)
Miesto na disku 20 GB voľného miesta