Black Mirror


How does the show „Black Mirror“ reflect contemporary anxieties about the effects of technology?

Recenzia: Black Mirror

Black Mirror je hororová adventúra, ktorá sa odohráva v 1920-tych rokoch. Hráč preberá kontrolu nad Davidom Gordonom, ktorý sa vracia do rodného domu po smrti svojho otca. Po príchode zistí, že rodinný dom a jeho obyvateľov sužuje tajomná kliatba, ktorá sa týka jeho predkov. David sa rozhodne prebadať tajomstvá rodiny a vyriešiť kliatbu, ktorá ohrozuje všetkých.

Príbeh

Príbeh Black Mirror sa odohráva v gotickom dome, ktorý sa nachádza na vrchole útesu. Hráč sa dozvie, že Davidov otec sa pokúsil spáchať samovraždu a jeho smrť môže byť spojená s kliatbou, ktorá sužuje rodinu. Ako hráč, musíte prebadať artefakty a listiny v dome, aby ste zistili viac o kliatbe a historii rodiny.

Príbeh Black Mirror je veľmi dobre napísaný a má niekoľko prekvapení. Hráč musí vylúštiť množstvo hádaniek a skrytých predmetov, aby sa dostal k tajomstvám rodiny. Príbeh sa vyvíja postupne a má viacero zvratov, ktoré udržiavajú hráča v napätí a zaujatí.

Grafika

Grafika Black Mirror je veľmi pekná a vytvára atmosféru gotického domu na vrchole útesu. Každá miestnosť je veľmi detailne navrhnutá a má vlastnú atmosféru. Hráčovi sa ponúka množstvo miestností a priestorov, ktoré môže preskúmať, aby zistil viac o kliatbe a tajomstvách rodiny.

Okrem toho, Black Mirror má veľmi dobre navrhnutých postáv, ktoré vytvárajú prirodzenú atmosféru v gotickom dome. Hráč sa stretáva s rôznymi členmi rodiny, každý z nich má svoju vlastnú osobnosť a príbeh.

Hrateľnosť

Hrateľnosť Black Mirror je veľmi zábavná a náročná. Hráč musí prebadať množstvo hádaniek a skrytých predmetov, aby sa dostal k tajomstvám rodiny. Niektoré hádanky sú veľmi náročné a hráč musí použiť logiku a trpezlivosť, aby ich vyriešil.

Okrem toho, Black Mirror má veľa interakcie s prostredím. Hráč môže preskúmať rôzne miestnosti a predmety v dome, aby si našiel dôležité informácie. Hráč si musí pamätať dôležité informácie a použiť ich neskôr, aby prešiel na ďalšie úrovne.

Záver

Black Mirror je vynikajúca hororová adventúra, ktorá vás udrží v napätí a zaujatí po celý čas. Príbeh je dobre napísaný, grafika a postavy sú veľmi dobre navrhnuté a hrateľnosť je zábavná a náročná. Ak máte radi hororové adventúry, potom je Black Mirror pre vás tou správnou hrou.

Minimálne požiadavky na hardvér

Komponent Minimálne požiadavky
Operačný systém Windows 7/8/10 64-bit
Procesor Intel Core i3-2100 / AMD FX-6300
RAM 4 GB
Grafická karta Nvidia GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6870
Miesto na disku 20 GB