Recenzia monitora iiyama XUB2294HSU-W1: Výborná voľba pre pracovné prostredie aj hranie hier v bielom prevedení


Čo všetko predstavuje výborná voľba pre pracovné prostredie a hranie hier?

Recenzia monitora iiyama XUB2294HSU-W1: Výborná voľba pre pracovné prostredie aj hranie hier v bielom prevedení

Popis produktu

Iiyama XUB2294HSU-W1 je 22-palcový monitor s Full HD rozlíšením 1920 x 1080 pixelov. Má 4ms odezvu a 75Hz obnovovaciu frekvenciu, čo z neho robí skvelú voľbu pre hranie hier. Monitor má IPS panel s veľmi dobrými pozorovacími uhlami a vysokým kontrastom, čo zaručuje vynikajúcu kvalitu obrazu. Okrem výborných herných vlastností je monitor ideálny aj pre prácu v kancelárii, či domácom pracovnom prostredí.

Design a kvalita spracovania

Monitor má moderný a elegantný dizajn v bielom prevedení, ktorý sa hodí do každého interiéru. Kvalita spracovania je na veľmi dobrej úrovni a monitor pôsobí veľmi solídne. Stojan je nastaviteľný výškovo a umožňuje aj náklon a rotáciu obrazovky, takže si môžete monitor prispôsobiť podľa vašich potrieb.

Podsvietenie a farebné podanie

Podsvietenie je rovnomerné a nevykazuje žiadne prehnané svetelné škvrny. Farebné podanie je vynikajúce, farby sú živé a výrazné. IPS panel zaručuje vysoký kontrast a dobré pozorovacie uhly, takže obraz na monitore je vždy jasný a detailný.

Herné vlastnosti

Monitor má 75Hz obnovovaciu frekvenciu a 4ms odezvu, čo je skvelá kombinácia pre hranie hier. Obraz je plynulý a bez akejkoľvek viditeľnej oneskorenia. Monitor má aj funkciu FreeSync, ktorá eliminuje trhanie obrazu a zaručuje ešte plynulejšie herné zážitky.

Pracovné vlastnosti

Okrem výbornej herné výbavy, monitor ponúka aj skvelé pracovné vlastnosti. IPS panel zaručuje vysoký kontrast a dobré pozorovacie uhly, takže obraz je vždy jasný a detailný. Vysoké rozlíšenie umožňuje pracovať s viacerými oknami naraz, čo uľahčuje prácu aj v náročnejších aplikáciách.

Zhrnutie

Iiyama XUB2294HSU-W1 je vynikajúci monitor, ktorý ponúka skvelé herné aj pracovné vlastnosti. IPS panel zaručuje vysoký kontrast a dobré pozorovacie uhly, takže obraz je vždy jasný a detailný. Podsvietenie je rovnomerné a farebné podanie je vynikajúce. Monitor má moderný a elegantný dizajn v bielom prevedení, ktorý sa hodí do každého interiéru.

Porovnanie produktu „Recenzia monitora iiyama XUB2294HSU-W1: Výborná voľba pre pracovné prostredie aj hranie hier v bielom prevedení“ s 3 konkurenčnými produktami

Monitor Rozlíšenie Odezva Obnovovacia frekvencia Cena
iiyama XUB2294HSU-W1 1920 x 1080 4ms 75Hz 250€
ASUS VP249QGR 1920 x 1080 1ms 144Hz 230€
AOC C24G1 1920 x 1080 1ms 144Hz 200€
LG 24MK400H-B 1366 x 768 2ms 75Hz 100€

Porovnanie ukazuje, že iiyama XUB2294HSU-W1 je vynikajúci monitor s vysokým rozlíšením a dobrými hernými aj pracovnými vlastnosťami. Cena je síce vyššia ako u niektorých konkurenčných produktov, ale v prípade iiyama monitora je to oprávnené vzhľadom na jeho kvalitu a výkonnosť. ASUS VP249QGR a AOC C24G1 sú lacnejšie alternatívy s vysokým rozlíšením a vynikajúcimi hernými vlastnosťami, ale ich farebné podanie a pozorovacie uhly nie sú na rovnakej úrovni ako u iiyama monitora. LG 24MK400H-B je najlacnejší monitor v porovnaní, ale jeho rozlíšenie je nižšie a herné aj pracovné vlastnosti sú horšie ako u ostatných monitorov.

Celkovo je iiyama XUB2294HSU-W1 vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú monitor s vysokým rozlíšením a vynikajúcimi hernými aj pracovnými vlastnosťami. Jeho elegantný dizajn v bielom prevedení a vysoká kvalita spracovania robia z tohto monitora skvelú voľbu pre každého, kto si chce zlepšiť svoje pracovné aj herné prostredie.