Bezpečný a prenosný – recenzia pevného disku VERBATIM HDD 2TB Fingerprint Secure Portable Hard Drive, Black 53651


Ako ľahko je tento prenosný disk možné nastaviť a používať?

Recenzia pevného disku VERBATIM HDD 2TB Fingerprint Secure Portable Hard Drive, Black 53651

Bezpečnosť a prenosnosť

Pevný disk VERBATIM HDD 2TB Fingerprint Secure Portable Hard Drive, Black 53651 je ideálnym riešením pre tých, ktorí potrebujú prenášať veľké množstvá dát a zároveň chcú zabezpečiť ich bezpečnosť. Tento pevný disk disponuje technológiou snímania odtlačkov prstov, ktorá dokáže zabrániť prístupu k dátam pre neoprávnené osoby.

Jedným z najväčších prínosov tohto pevného disku je jeho prenosnosť. S kapacitou 2TB a malými rozmermi (11,9 x 7,8 x 1,5 cm) je možné ho ľahko prenášať a využívať na rôznych miestach. Okrem toho je pevný disk dodávaný s ochranným puzdrom, ktoré chráni pred poškodením a prachom.

Rýchlosť a spoľahlivosť

Pevný disk VERBATIM HDD 2TB Fingerprint Secure Portable Hard Drive, Black 53651 disponuje rýchlym prenosom dát cez USB 3.0 s rýchlosťou až 5 Gbps. Táto rýchlosť umožňuje prenášať veľké množstvá dát v krátkom čase. Okrem toho je pevný disk vybavený funkciami ako je automatické zálohovanie a ochrana heslom.

Samotná konštrukcia pevného disku je veľmi kvalitná a odolná voči nárazom a náhodnému pádu. Toto zabezpečuje dlhšiu životnosť a spoľahlivosť produktu.

Cena a hodnotenie

Pevný disk VERBATIM HDD 2TB Fingerprint Secure Portable Hard Drive, Black 53651 sa pohybuje v cenovom rozpätí okolo 100 eur. Táto cena je v súlade s konkurenciou a zohľadňuje kvalitu a bezpečnosť produktu. Na základe skúseností a testovania môžeme tento pevný disk hodnotiť na 4,5 hviezdičky z piatich.

Porovnanie produktu „Bezpečný a prenosný – recenzia pevného disku VERBATIM HDD 2TB Fingerprint Secure Portable Hard Drive, Black 53651“ s 3 konkurenčnými produktami

Produkt Kapacita Bezpečnosť Prenosnosť Cena Hodnotenie
VERBATIM HDD 2TB Fingerprint Secure Portable Hard Drive, Black 53651 2TB Áno Áno 100 eur 4,5/5
Seagate Backup Plus Slim 2TB External Hard Drive Portable 2TB Nie Áno 80 eur 4/5
Toshiba Canvio Advance 2TB Portable External Hard Drive USB 3.0 2TB Nie Áno 90 eur 3,5/5
Western Digital My Passport 2TB Portable External Hard Drive 2TB Nie Áno 85 eur 4/5

Z uvedeného porovnania vyplýva, že VERBATIM HDD 2TB Fingerprint Secure Portable Hard Drive, Black 53651 ponúka výbornú kombináciu bezpečnosti a prenosnosti s rýchlym prenosom dát. Cena tohto produktu je v rámci konkurencie, ale zohľadňuje kvalitu a bezpečnosť produktu.