Recenzia: Fotoaparát Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid (Stone White) 16631758


Aký je výdrž batérie fotoaparátu Fujifilm Instax Mini LiPlay?

Recenzia: Fotoaparát Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid (Stone White) 16631758

Úvod

Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid je digitálny fotoaparát a instantná kamera v jednom. Je to prvý fotoaparát značky Fujifilm, ktorý umožňuje ukladať fotografie na pamäťovú kartu a zároveň ich okamžite tlačiť. Tento model sa môže pochváliť vynikajúcim dizajnom a vysokou kvalitou fotografií.

Dizajn

Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid má veľmi atraktívny dizajn. Je k dispozícii v kamennej bielej farbe, ktorá je veľmi štýlová a moderná. Fotoaparát má veľkosť 82,5 x 122,9 x 36,7 mm a váži iba 255 g, čo z neho robí veľmi ľahký a prenosný. Na prednej strane fotoaparátu sa nachádza malý LCD displej, ktorý zobrazuje snímky, ktoré už boli stlačené. Na hornom okraji sa nachádza tlačidlo na zapnutie a vypnutie, spúšť a tlačidlo pre Bluetooth pripojenie. Na spodnej strane sa nachádza otvor pre batériu a port pre USB nabíjačku.

Funkcie

Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid má veľa funkcií, ktoré ho robia skvelým fotoaparátom. Tento model má 5-megapixelový snímač a 2,7-palcový LCD displej, ktorý pomáha pri zameriavaní a kompozícii snímky. Fotoaparát má 6 rôznych režimov pre osvetlenie, ktoré pomáhajú pri fotografovaní v rôznych svetelných podmienkach. Tento model má tiež funkciu Bluetooth, ktorá umožňuje pripojiť sa k smartfónu a použiť ho ako diaľkový ovládač pre fotoaparát. Zároveň umožňuje stiahnuť aplikáciu Instax Mini LiPlay, ktorá umožňuje upravovať fotografiu a pridať k nej rôzne efekty.

Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid je tiež vybavený funkciou nahrávania zvuku, ktorá umožňuje zaznamenať krátke audio záznamy k fotografii. Toto je skvelá funkcia pre ľudí, ktorí radi pridávajú nejakú zábavnú poznámku k svojim fotografiám.

Kvalita fotografií

Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid je skvelý fotoaparát, ktorý umožňuje vysokú kvalitu fotografií. Tento model využíva technológiu Instant Film, ktorá umožňuje okamžitý tlač fotografií. Na fotografiách sú výrazné farby a detaily, ktoré robia z fotografií krásnu pamiatku. Tlačenie fotografií trvá iba niekoľko sekúnd, čo je veľmi rýchle a pohodlné.

Porovnanie s konkurenčnými produktmi

V nasledujúcej tabuľke porovnáme Fotoaparát Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid (Stone White) 16631758 s tromi konkurenčnými produktami.

Produkt Cena Dizajn Funkcie Kvalita fotografií
Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid (Stone White) 16631758 €159.99 Veľmi atraktívny a moderný dizajn Bluetooth pripojenie, nahrávanie zvuku, možnosť úprav fotografie Vysoká kvalita fotografií a rýchle tlačenie
Polaroid Originals OneStep+ (Bianco) 9009 €139.99 Klasický a retro dizajn Bluetooth pripojenie, manuálne nastavenie osvetlenia Kvalita fotografií je dobrá, ale nie taká vysoká ako u Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid
Kodak Smile Instant Print Digital Camera (White) RODSM35W €129.99 Moderný a jednoduchý dizajn Bluetooth pripojenie, možnosť úprav fotografií Kvalita fotografií je dobrá, ale nie taká vysoká ako u Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid
Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera (Ice Blue) 16550643 €69.99 Klasický a jednoduchý dizajn Nemá žiadne digitálne funkcie Kvalita fotografií je dobrá, ale nie taká vysoká ako u Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid

Záver

Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid je skvelý fotoaparát a instantná kamera v jednom. Má veľa funkcií, ktoré ho robia vynikajúcim produktom pre každého, kto chce mať krásne pamiatky na fotografiách. Má veľmi atraktívny dizajn a vysokú kvalitu fotografií. Porovnanie s konkurenčnými produktmi ukazuje, že je to jeden z najlepších produktov na trhu v tejto kategórii. Ak hľadáte moderný a vynikajúci fotoaparát, Fujifilm Instax Mini LiPlay Hybrid je skvelou voľbou.